Ви ще не вказали за яке місце підвісити.Та я думаю , що всі і так догадуються.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
talian писал(а):Ви ще не вказали за яке місце підвісити.Та я думаю , що всі і так догадуються.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Та не , це місце йому треба геть видкусити , шоб більше таких пидорів в нашій краіні не було !Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
i щоб iншi боялись,i над ним насмiхались !!! ;DSerg_Poltava писал(а):talian писал(а):Ви ще не вказали за яке місце підвісити.Та я думаю , що всі і так догадуються.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.Та не , це місце йому треба геть видкусити , шоб більше таких пидорів в нашій краіні не було !Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
О-о, хамски сказано...сергей 88 писал(а):Для начала научись писать на русском языке, дебил.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Поважний Сергію 88. Я вважаю що поданий вами коментар принижує честь та гідність учасника форуму на ім'я Krava. Це також говорить про неповагу до україномовного сегменту учасників данного форуму. Насамперед цей форум призначений для обміну думками стосовно роботи у сфері грального бізнесу, незалежно від громадянства,місця проживання та державної мови, а не для приниження учасників, які виказують свою думку по відношенню до людей, які забирають у нас, працівників ігорного бізнесу в Україні, можливість чесно заробляти на життя.сергей 88 писал(а):Для начала научись писать на русском языке, дебил.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Мил человек, научитесь сперва сами читать тему форума прежде чем писать сообщения...сергей 88 писал(а):Для начала научись писать на русском языке, дебил.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
сергей 88, =Костян= ... ;D ;D ...а действительно, за что ты его?? так... ;D ;D Вроде и топик соответствующий.. ;D хай балакають ;D мне нравиться.... ;Dсергей 88 писал(а):Для начала научись писать на русском языке, дебил.Krava писал(а): Треба цього Пісюаренка на гілляку підвісити догори раком. А то щось розбазікався.
Не ну ты глянь какой гад!!!!!!!romka1 писал(а): На этого тоже придётся скидываться:
http://www.unian.net/rus/news/news-317702.html
да что они все к нам прицепились ? это сколь-ко ж надо было им забашлять ! >:(romka1 писал(а): На этого тоже придётся скидываться:
http://www.unian.net/rus/news/news-317702.html
Открою секрет.Если в ссылке поменять ukr на rus то всё весьма читабельно))Весь Крым так читает))=Костян= писал(а):Как вы это все читаете? Это же нечитабельно ??? Все украинскую мову что ли понимают?У меня мать с Украины и тетка и сестры и то я ни фига не поймуSnep писал(а): http://ictv.ua/ukr/news_society.php?news_id=128867 Это действительно проблема.Лучше бы етим занялись.
Уважаемый, всё было в тему написано, повторяю что внимательно читай топик темы, и это ваше националистическое рыло не туда зашло, а когда купишь эту доменную зону, то и будешь матерится в ней... а в добавок скажу, что наши деды мочили в 45-ом таких коричневых националистов как ты...сергей 88 писал(а): Я не со зла. После последних событий попаявлялось куча революционеров. А этот щирый Украинец пишет бред на Русском сайте вообще не в тему.
И повторюсь из-за таких дебилов как он невозможно общаться на украинских форумах, так оно неможет угоманиться и сюда лезет, пошёл бы он нахер отсюда.
И тоже написано любя.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 8 гостей